Miss Brown’s Favourites: Meet Bradford

brdfordHet was eigenlijk geen liefde op het eerste gezicht tussen mij en Bradford. In eerste instantie viel mijn oog namelijk op Conrad. Dezelfde stoere look, alleen dan wat kleiner. Maar bij de kapper vonden ze Bradford beter bij mij passen. Conrad was te soft.

En aangezien ik veel waarde hecht aan de mening van mijn kapper, koos ik voor Bradford.

Mijn oude haarborstel, zonder naam, was heel nodig aan vervanging toe. En met ‘heel nodig’ bedoel ik zo’n half jaar. Borstels vallen bij mij in de categorie uitstellen zo lang als het kan. Eigenlijk net zoals een bezoek aan de kapper. Het was dan ook tijdens mijn jaarlijkse kappersbezoek dat ik besloot om een nieuwe borstel te kopen. En dan natuurlijk wel een duurzaam exemplaar.

Meet Bradford 
Bij mijn kapper, de salon van Rosie de Haas in Alkmaar, verkopen ze haarproducten van het merk EVO. Shampoos, conditioners en haarborstels met naam. Alles duurzaam. Op aanraden van Rosie koos ik voor Bradford. Bradford is ideaal voor mensen met lang haar zoals ik. De borstel verwijdert alle knoopjes uit je haar (zonder dat het pijn doet), zorgt voor mooie glanzende lokken (doordat de natuurlijke oliën door het haar verspreid worden) en vermindert pluis (heel belangrijk). Maar dat is nog niet alles. De borstel is ook nog eens heel verantwoord gemaakt van duurzame natuurlijke materialen (o.a. FSC hout en natuurlijk rubber).
39794_Bradford_OH_shopify
Goed excuus 

En wat mag deze ideale haarborstel dan precies kosten, vraag je je misschien af. Een gevoelig onderwerp wanneer we het hebben over duurzame producten. Toen ik bij de kassa de prijs hoorde van deze borstel (€ 39,95), kreeg ik een spontane flashback naar mijn ‘biologische-kip-incident’ in de supermarkt. Ging ik echt een borstel van € 40,- kopen? Waarom dan geen biologische kip van € 7,50? Sloeg ik niet een beetje door met mijn duurzame ambities? Mijn vorige borstel was nog geen € 15,-. Ik twijfelde.

En dus deed ik op dat moment iets wat iedere vrouw doet bij het nemen van zo’n aankoopbeslissing. Ik bedacht binnen no time 5 slappe redenen waarom ik deze borstel toch ging kopen:

  1. Hij is gemaakt van duurzame materialen.
  2. Hij is van EVO (lees: goede kwaliteit). Mijn vorige borstel, zonder naam, was dan wel goedkoper, maar binnen een maand al stuk.
  3. Het is een aankoop waar je heel lang mee doet. Dus het is een goede investering.
  4. Het kan altijd nog duurder. In de Cosmo stond een haarborstel van € 49,95. En die was niet eens duurzaam.
  5. Hij is mooi en zit verpakt in een chique doos met handige tips, zoals hoe je je borstel mooi houdt. Ondersteunt reden 3.

Meet Pete, Bruce, Hank and Tyler
Vind jij Bradford toch te duur? Je hebt ook goedkopere exemplaren! Naast Bradford, heb je ook nog Conrad, Pete, Bruce, Hank, Tyler, Roy en Truman die ook allemaal een hoog must have gehalte hebben. Een mooie kam heb je al vanaf € 14,95 en een borstel vanaf € 24,95. Valt weer mee toch?
rosie
Waar te koop?

Bij mijn nieuwe favoriete kapsalon, de salon van Rosie de Haas. Een absolute hotspot. Maar daarover meer in mijn volgende blog!
Rosie de Haas 1
Rosie de Haas, Groot Nieuwland 6 in Alkmaar

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s